top of page

Onze Pups

Hoera! Op 18 maart is onze lieve Dodo bevallen van 3 prachtige pups, 2 mooie jongens en 1 schattig meisje. Nu de spannendste weken voorbij zijn en de pups groeien als kool gaan wij langzaamaan op zoek naar een liefdevol huisje voor ze. Als de pups ongeveer 9 weken oud zijn zullen zij hun warme nest mogen verlaten om de wereld te gaan ontdekken. 

Als onze pups naar hun nieuwe gezin mogen krijgen zij het volgende van ons mee:

- EU-paspoort

- Gezondheidsverklaring van de dierenarts

- Identificatiechip

- Koopovereenkomst

- Puppypakket (met oa. dekentje, knuffel en speeltjes met de geur van het nest, voer)

- Bullenhandleiding (waarom zou je het wiel twee keer moeten uitvinden ;) )

- De pups zijn volledig ingeent en ontwormd als zij het nest mogen verlaten

 

Onze pups groeien op in onze huiskamer en mogen vanaf ca. 4 weken hun eerste bezoek ontvangen, vanaf dan proberen wij ze op een positieve manier te laten wennen aan andere mensen, kinderen en onze eigen bullen.

De moeder van de pups is altijd aanwezig, de vader ook tenzij wij gebruik hebben gemaakt van een reu van een andere fokker. In dat geval is er een kopie van de papieren van deze reu aanwezig. 

 

Wij hebben 2 á 3 nestjes per jaar, de ouderdieren wonen bij ons in huis en als zij geen pups meer krijgen mogen zij lekker oud worden bij ons in huis. Wij zijn dus geen broodfokker, maar een kleinschalige fokker met hart voor het welzijn van onze dieren en de Franse Bulldog in het algemeen.

2.jpg
bottom of page