A-nest

Op 8 mei 2012 beviel Mollie van haar eerste nestje. De 8 pups kwamen op natuurlijke wijze ter wereld. 5 meisjes en 3 jongens.

8 mei 2013: Hoera! De pups van het A-nest zijn één jaar oud en om dat te vieren hebben we van elke pup één, of meerdere foto's om te laten zien hoe groot ze al zijn geworden.

We beginnen bij het begin:

Adele

Antje

 

Apart

Amigo

  

Ace

Aivy

Apie

Arie

 

Juni 2012: Ongeveer een klein weekje voordat de eerste pups het nest gingen verlaten hebben we een heuse fotoshoot met ze gehouden bij Yvonne Vrijenhoek van Vrijenhoek Fotografie uit Reeuwijk. Het was geen makkelijke klus om ze allemaal tegelijk op de foto te krijgen, maar het resultaat is desondanks prachtig geworden. Hieronder enkele foto's van onze 'modelletjes'.

 

 

 

 Deze foto's zijn gemaakt door Vrijenhoek Fotografie, wilt u ook zulke mooie foto's van uw huisdier. Bezoek dan www.vrijenhoekfotografie.nl voor meer informatie.

 

Mollies eerste nestje:

Op dinsdag 8 mei 2012 tussen 17.00 en 22.00 is Mollie bevallen van 8 gezonde blauwe pups. 5 prachtige meiden en 3 stoere mannen. Mollie heeft een natuurlijke bevalling gehad en ze heeft het fantastisch gedaan!

Adele

Adele is als eerste geboren en is momenteel de grootste van het nest, ze is mooi blauw met een wit befje.

1 week oud4 weken oud

 

Antje

Antje is als 2e geboren en ze is de kleinste van het nest. Ze heeft een mooie zachte blauwe kleur met een klein wit vlekje op haar borst.

1 week oud4 weken oud

 

Apart

Apart is het derde meisje, ze heeft een prachtige diepblauwe kleur met een witte streep over haar kopje en een witte bef.

1 week oud4 weken oud

Amigo

Amigo is onze eerste jongen en hij is helemaal effen blauw, net als zijn moeder. Deze knul drinkt enorm en is na Adele de grootste pup.

1 week oud4 weken oud

Apie

Apie is ons tweede jongetje en hij is prachtig blue-fawn met een blauwe streep over zijn rug. Apie is samen met Antje het kleinst.

 1 week oud4 weken oud

Ace

Ace is onze derde jongen en hij is net als zijn moeder mooi effen blauw.

1 week oud4 weken oud

Aivy

Aivy is als 6e geboren en ze heeft een bijzondere fawn-gloed met een wit befje. We zijn erg benieud wat haar uiteindelijke kleur zal worden.

1 week oud4 weken oud

Arie

Arie is het laatste meisje van het nest, ze is mooi blauw, net als haar moeder.

 1 week oud4 weken oud

 

 

 

De vader Azuro

De vader van de puppies is Azuro (Golden Igor) uit Duitsland. Azuro is een prachtige supergezonde Franse Bulldog en heeft al vele prijzen in de wacht gesleept. Azuro's karakter is lief, speels en energiek en heeft al menig hart veroverd. Azuro heeft een FCI-stamboom.

                                AzuroAzuroAzuro

Omdat zowel Mollie als Azuro een FCI-stamboom hebben, zullen de pups ook een stamboom krijgen.

 

Puppynieuws

April 2012: 4 weken voor de uitgerekende datum zijn bij de dierenarts langsgeweest voor een echo en deze stelde met 100 % zekerheid vast dat Mollie zwanger is! Hij telde 6 vruchtzakjes en alle hartjes klopten sterk.

                                                                          Echo 4 weken

Mei 2012: Ook hebben wij een week voor de bevalling een röntgenfoto laten maken , de dierenarts telde minimaal 7 kopjes met een 'twijfelgevalletje' in het midden. Uiteindelijk is gebleken dat dit dus toch een pup was.  Röntgenfoto 7,5 week